Jajka po florentyńsku - moja wariacja


Notice: Undefined offset: 1 in /home/szokart/domains/cocoinka.pl/public_html/sky/core/webp.class.php on line 107
Jajka po florentyńsku - moja wariacja

Notice: Undefined offset: 1 in /home/szokart/domains/cocoinka.pl/public_html/sky/core/webp.class.php on line 107

Jajka po florentyńsku to nic innego jak jajka na szpinaku.

I moje też takie są.

A jednak troszkę inne.

 

Składniki (2 kanapki):

Bagietka mała / ciabata

2 jajka

Łyżeczka masła

100 g szpinaku mrożonego (rozmrożonego;)

Pół łyżeczki lubczyku - koniecznie!

Kechup / majonez - według uznania

 

 

Bagietkę rozkrój na pół, posmaruj każdą ze stron masłem.

Podziel szpinak na pół i rozłóż go na obie części bagietki.

Usmaż jajka i ułóż je na szpinaku.

Według uznania możesz delikatnie polać kechupem

lub posmarować majonezem.

Wszystko posyp lubczykiem. 

Gotuję,

2 komentarze

Zostaw swój Komentarz


Notice: Undefined offset: 1 in /home/szokart/domains/cocoinka.pl/public_html/sky/core/webp.class.php on line 107

kamila rowinska cele


Notice: Undefined offset: 1 in /home/szokart/domains/cocoinka.pl/public_html/sky/core/webp.class.php on line 107

airbnb zniżka