Czerwone warzywa z kurczakiem
gotuję, obiad, bezglutenowe, zdrowo
Notice: Undefined offset: 1 in /home/szokart/domains/cocoinka.pl/public_html/sky/core/webp.class.php on line 107

Notice: Undefined offset: 1 in /home/szokart/domains/cocoinka.pl/public_html/sky/core/webp.class.php on line 107
Czasami człowiek musi zjeść coś na szybko
takie życie!
Nie trzeba wtedy korzystać z dostępnych wszędzie
fast foodów,
można zrobić coś pysznego w domu - na szybko!
Ja proponuję warzywa na patelnię z kurczakiem.
Dziś czerwone warzywa.
Składniki:
(mój przepis)
opakowanie czerwonych warzyw mrożonych Frosty
czerwona cebula
suszony tymianek
pieprz
olej kokosowy
pojedyncza pierś z kurczaka
Olej rozgrzej na patelni, wrzuć pokrojoną w piórka cebulę
i smaż ją około 2 minut na mały ogniu.
Dodaj pokrojonego kurczaka i smaż aż będzie biały.
Dopraw dużą ilością suszonego tymianku.
Dodaj warzywa i smaż je aż będą miękkie -
około 5 minut.
Dopraw pieprzem.
Podawaj na sałacie!
Zostaw swój Komentarz